My Life's FotoPage
Mummy Dania Aisyah
By: Saidatun Atifah Said

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[Archive]
Tuesday, 8-Apr-2008 05:45 Email | Share | | Bookmark
Boring...

Boring...

Ni word yg ada dlm kepala skrg..will update the FP when M dah ilang..


Saturday, 29-Mar-2008 03:14 Email | Share | | Bookmark
Salam Perkenalan

Ni ler bby saya..naughty sangat..!
Ari ni 1st day enter entry kat fotopages ni.. first time..takut! risau, bersemangat pun ada.. takut sebab takut buat separuh jalan ja..risau sebab risau kalau tak dak org nak tgk FP saya..bersemangat sebab rasa seronok leh buat benda ni n harap2 dpt teruskan forever..hehe..
tiap2 ari dok tgk FP org ja.. cam best tapi takut x dpt nak blend in...but..kuatkan semangat..buat gak..so..
"Selamat Berkenalan suma"...saya Atifah..live somewhere in Sungai Petani, Kedah but working at Kulim..My hubby work at Perai & saya ada sorang bby girl yg baru 1 yr 1 mth..Name DANIA AISYAH..
Semoga salam saya disambut semua..

[quote]
Hi ibu Qasih..thanks sebab 1st person entry kat FP saya..comeynya Qasih..semoga perkenalan kita berpanjangan..
[quote]


[Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net